שאלה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

15/07/2016 | 12:32 | מאת: מירי

בת 26, לפני שבועיים התחילו לי כאבים בזמן יציאות והיציאות היו עם דם הנחתי שזה טחורים. קניתי procto pro זה עזר אולי רק בפעם הראשונה ששמתי. בהתחלה הייתי עוצרת את הצואה מלצאת כי פחדתי מהכאבים שהולכים להיות אבל היו פעמים שלא הצלחתי להתאפק והיה לי לחץ בבטן וברגע שהגוש הראשון יצא, בכאב וקושי רב, שאר היציאה היתה בסדר ובלי כאבים (אבל עם דם). כך זה היה עד לפני חמישה ימים. בימים האלו אני לא מצליחה להוציא את הצואה מרגיש לי כאילו היא יוצאת ונכנסת חזרה. למרות שאני ממש מתאמצת ולוחצת למרות שכואב מוות (סליחה על התיאור). פשוט אין יציאות ואני מרגישה שזה מצטבר בגוף שלי. שלשום בלילה קמתי כי כאב לי באזור, מיששתי בליטה מימין לפי הטבעת. אתמול בבוקר הקאתי והבטן שלי כאבה, אחרי כן אני כבר מרגישה יותר טוב אבל עדיין אין יציאות. אני מתביישת ללכת לרופא לכן בבקשה אם תוכל לכתוב לי תרופה/משחה/אחר שיגרום ליציאות רכות ומשחה שתעזור לטחורים (בחי מרשם רופא). אני חייבת להוציא את מה שתקוע בבטן, מלחיץ אותי. תודה!

שלום, אפשר לנסות משחה (שאין אותה כתכשיר מסחרי אלא מדובר בהכנה)- מדובר בהכנת מרשם (מצריכה מרשם רופא) אשר כוללת שלושה חומרים: Nifedepine + ISMN +LIdocaine אשר עשויה לעזור בחלק גדול מהחולים עם טחורים ותלונות כמו שתארת. מדובר בכנה שמכינים גם בסופר פארם, ובמרכז הרפואי הלל-יפה אבל מצריכה מרשם רופא.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי