אנטיביוטיקה לטיפול באקנה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

11/07/2016 | 22:15 | מאת: שיר

1-מה המינון המומלץ בארץ לטיפול באקנה עם מינוציקלין? מה המינון של דוקסיציקלין? האם יש הבדל ביניהם מבחינת יעילות? 2- פעם או פעמיים ביום? זכור לי שבעבר קבלתי טיפול של כדור אחד ביום, על הקופסה ראיתי שהרוקח כתב בפעם אחרת פעמיים ביום.. 3- למשך כמה זמן בדרך כלל לוקחים את הטיפול? 4- אם נשארו לי כדורים מינוציקלין 100 מ"ג מטיפול בעבר, האם ניתן להשתשמש בהם כעת כהמשך לטיפול בדוקסיציקלין 100 מ"ג כיוון שמדובר באותו מנגנון ואותה משפחה? תודה רבה מראש

שלום, המינון של דוקסילין הינו 100 מ"ג פעמיים ביום ביום הראשון, ולאחר מכן 100 מ"ג פעם ביום, או פעמיים ביום כאשר מדובר באקנה קשה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי