שימוש נרות בעקבות טחורים ובעיה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

04/07/2016 | 23:03 | מאת: ירון

דר שלום רב, התחלתי טיפול בנרות רקטרוצרין כבר שבועיים,והרופא בכללי אמרי לי להשתמש בזה חודש שלם בעקבות דרגה 1 של טחורים. אך היום שמתי לב למשהוא מוזר-האם יכול להיות שבגלל ההחדרה של הנר לפי הטבעת זה משפיע על שליטה בסוגרים,או התרחבות פי הטבעת? מצאתי מריחות של צואה באזור לאחר הניגוב וזאת לאחר מקלחת ושטים הטובה של האזור. יכול להיות? תודה רבה

סביר להניח שזה לא מהנרות. אבל אם התלונה ממשיכה יש לשקול שימוש במשחה יעילה שמכילה תרכובת של (ניפדיפין + לידוקאין+ אזוסורפיד).

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי