פרולול 10

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

21/06/2016 | 08:39 | מאת: שושי

שלום, בת 26, ביום ראשון קיבלתי מהרופא מרשם לפרולול 10 לשלושה ימים פעמיים ביום מכיוון שהיה לי לחץ דם גבוה ודופק מהיר. לא לקחתי. מיום שני בצהריים אני כבר מרגישה יותר טוב. האם עליי לקחת את הכדורים כאילו אני ביום הראשון (עכשיו אמורה להיות ביום השלישי)? או לא לקחת? מדובר בהתקף חד פעמי.

שלום, התחלת טיפול בפרולול הינו לדופק המהיר, ולכן כשהרופא התחחיל טיפול הוא נתן טיפול כי המצב מצריך טיפול תרופתי ולכן היה צריך להיצמד להוראות (כי סביר להניח שהטיפול מחייב). בקשר להרגשה שלך, זה לא סיבה לא לקחת את התרופה אלא יש צורך לעקוב אחרי הדופק המהיר, מכיוון שדופק מהיר מהווה גורם סיכון לעוד מחלות אחרות. יש לפנות לרופא שוב ולברר את הצורך בנטילת התרופה.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי