ספירת כדורים והעברתה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

18/06/2016 | 07:02 | מאת: מודאג

היי קיבלתי כדורים קלטרה לטיפול מונע 28 יום וחשבתי שאולי שכחתי לבלוע כדור.אז היות והכדורים חשובים נורא .אז העברתי את הכדורים מהקופסא ישירות לשקית נקייה ואז החזרתי בחזרה אחרי הספירה.הקופסא זה פתיחה רגילה בסיבוב כמו בקבוק.לא כמו הכדורים האטומים האם לא פגעתי ביעילות של התרופה?

שלום, חשוב להפקפיד שהכדורים יהיו במיכל המקורי ולא להיות במיכל אחר. אם מדובר רק בספירה והחזרה לא סביר שתהיה פגיעה ביעילות התרופה.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי