מוקסיפן לברונכיט אחרי שבוע וחצי

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

06/06/2016 | 19:36 | מאת: אורנה

דר' שלום ותודה לך מראש, לפני שבוע עברתי ניתוח הוצאת גוש מהחזה יחסית עבר קל, הלכתי לניתוח חולה מנוזלת,מקוררת נורא, משתעלת זוועה. עד היום אני לא מרגישה טוב, הלכתי היום לרופאה שאמרה שיש לי ברונכיט למרות שהמצב יותר טוב משבוע שעבר אבל עדיין לא טוב בכלל, אני משתעלת ומלאה ליחה, נתנה לי מוקסיפן לשבוע. השאלה שלי אם כדאי לקחת או כדי שאבריא יותר מהר, או שהגוף מרפא את עצמו לבד. מתלבטת. הרופאה גם אמרה שזה יעביר לי את האדום בעור אחרי הניתוח. תודה רבה על תשובתך,,, אורנה

שלום, בקשר לברונכיט אולי מודבר במשהו ויראלי ואין צורך בטיפול אנטיביוטי, והתסמינים יעברו עם הזמן. ולכן יש לתת קצת זמן. אבל אם התסמינים מפריעים מאוד ויש הוכחה לזיהום חיידקי יש להמשיך עם הטיפול האנטיביוטי, ולכן יש להיוועץ עם הרופא המטפל בקשר להמשך הטיפול.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי