זינאט

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

31/05/2016 | 15:16 | מאת: מישהי עם בעיה

קיבלתי זינט בגלל כאבים במותניים צריבה בשתן, 500 מלג פעמיים ביום. בבדיקת שתן לאחר יממה מסתבר שאין דלקת, התרבית שלילית, אך יש המון לויקוציטים (רבים), אריתרוציטים (25 יחידות), ופי 3 מהנורמה אלבומין/גלובולין בדם או A/G ratio- 95 יחידות. האם להפסיק את הזינאט אחרי 2 כדורים? איזה עוד המלצות יש לכם?

שלום, יש להיוועץ עם הרופא בקשר למקור הזיהום. אין להפסיק את הטיפול לפני תום הקורס הטיפולי למרות הבדיקות, שבד"כ נמשך ל- 5-7 ימים. אפשר לחזור על התרבית שוב.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי