חרקים וגירודים מיקרוסקופיים

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

23/05/2016 | 10:45 | מאת: חסוי

שלום לכם, לא ידעתי איפה לפתוח את ההודעה אז פתחתי כאן. אני סובל מבעיה כבר שלושה ימים, לא מצליח לישון ולא להשתלב ביום יום. אני מרגיש שיש חרקים או דברים שהולים עליי, התחיל ברגליים, התפשט לכל הגוף עכשיו, רוב הזמן אני צריך לגרד וזה ממש מעצבן שכל הזמן מורגש שדברים כל כך קטנים הולכים עליך, אני מסתכל ולא רואה כלום!! ולפעמים אף עוקצים אותי!! זה הפך לבלתי נסבל, פניתי לרופא ואמר לי שאין לו מושג (רופא שלא עושה כלום רוב הזמן). בלילה אם אני מאיר בפלאש של הטפלון אני רואה דברים ממש ממש קנים מעופפים (דומים לאבק אבל עם תנועה). אפילו בשמש אני רואה אותם קרוב מאוד לגוף שלי. בבקשה עזרה אני סובל ממש.

שלום, יש לדבר עם הרופא שלך בקשר למחלות רקע האם זה נובע מהן או מהטיפול התרופתי שאת נטולת. במקרה ויש סימני גרד מעצבן אז אפשר לשקול התחלת טיפול באנטיהיסטמינים כדוגמת זילרגי.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי