כדור פלוקנול 150 נטילת עקב פטריות שמש

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

18/05/2016 | 21:21 | מאת: עומר

היי, קיבלתי מהרופא עור פלוקנול 150 לפטריות שמש בגב , קיבלתי 3 כדורים ולא זוכר אם לקחת אותם יום אחרי יום או פעם בשבוע.

שלום יש שני משטרים לטיפול : 1. אפשר לתת כדור כל 72 שעות - (3 מנות בשבוע)- סביר להניח שהרופא התכוון לזה אבל עדיף לשאול אותו. 2. אפשר לתת כדור לשבוע ( 3 שבועות). ולכן ממליץ לך לדבר עם הרופא בחזרה.

01/04/2018 | 14:56 | מאת: ישראלה

קיבלתי 6 כדורים ועכשיו אני לא זוכרת עם הוא אמר לי לקחת ב שתי ימים בשבוע או באותו יום בשבוע

10/11/2016 | 22:16 | מאת: בן

קיבלתי 4 כדורים (1 לשבוע). אמרתי לרופא שאני נוטל כדורים קבועים כמו סמבסטיון כנגד כולסטרול וקראתי שזה לא הולך יחד. האם שוב לשאול את הרופא או שזה בסדר? אולי כדאי להפסיק את כדור הכולסטרול עד שאסיים את 4 הכדורים במהלך החודש?

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי