שילוב תרופות וויטמינים ..

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

09/05/2016 | 09:09 | מאת: צ'

בן 40 + סובל מצרבות , לוקח נקסיום פעמים ביום ומלוקס לרוב פעם אחת בצהרים 30 מ"ל חצי שעה עד שעה אחרי הארוחה . האם ניתן לקחת תוספי ויטמינים עם תרופות הללו ? למשל כדור של צנטרום. מישהו סיפר לי שיש בעיות בספיגה של הוויטמינים. מתי הכי כדאי ? ואיך לקחת ? אם בכלל לקחת אותם ... תודה

שלום, כן יש ירידה בספיגה כאשר משלבים תרופות או תוספים עם סותרי חומצה במיוחד מלוקס, ולכן יש להפריד לפחות שעתיים עד ארבע שעות בין המתנים

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי