אינטראקציה בן תרופות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

07/05/2016 | 16:50 | מאת: לימור

ד"ר שלום אני נוטלת פעמיים ביום נורמיטן 25 מ"ג בגלל לחץ דם גבוה וציפרלקס 10 מ"ג וטריקרדיה פעם ביום בערב וכמוסות שום של אלטמן קיוליק פעמיים ביום . לפעמים כמוסת ולראין. האם יש אינטרקציה בן התרופות האלו? ואיך אפשר לסדר אותם בצורה הטובה ביותר במהלך היום? ושכחתי בנוסף הוסיפו לי ספריי סטרואנז פעמיים ביום 2 לחיצות בכל נחיר.

שלום, אין מספיק הוכחות קלינית לגבי תועלת עבור התוספים שאת נוטלת. רק יש לציין שצריכת תוספים שמכילים שום יחד עם ציפרלקס עלול להגביר את הסיכון לדמם (במיוחד ששום מונע היצמדות טסיות דם).

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי