שילוב תרופות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

28/04/2016 | 17:23 | מאת: קטיה

שלום, אני סובלת מטינטון עוצמתי במיוחד וניתן לי קלונקס 1.5 מיג לבוקר(בימים קדים 2.5 מיג) ו 25 מיג אלטרולט לערב, את המינון הזה אני לוקחת שנה ,האם ניתן לשלב גם סירקדין? אני בת 44 סובלת מקרישיות יתר ומיומה בנוסף. אני מנסה לפתור את בעיית השינה והטינטון גם עם סרקדין. תודה

שלום, לפני הטיפול בסרקדין ניתן לעשות שינוי עם זמן לקיחת התרופות שאת נוטלת : 1. אלטרולט עלול לגרום לנדודי שינה ולכן אפשר לנשות להעביר לבוקר. 2. קלונקס יש לקחת בערב. אם אחרי השינויים הנ"ל לא היה שינוי באיכות השינה ניתן להתחילת עם סרקדין שמטפל בנדודי שינה ולא בטנטון.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי