אלרג'י קאר השפעה ושובוש של בדיקת דם

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

14/04/2016 | 19:53 | מאת: קארי

קיבלתי מרשם מרופא העור שלי לתרופה בשם אלרג'י קאר שזה סטיריזין ובמקביל קיבלתי הפניה לבידקת דם כוללת של ספיר דם סוכר תפקוד כבר וכו'... האם לחומר בתרופה הזאת עלולה להיות השפעה על פרמטרים בבדיקה והאם זה עלול לגרום לי להשמין ובכלל האם בטוח ליטול את התרופה השאת לאלרגיה לפני בדיקת דם שהופניתית אליה... אני בת 29 תודה על תשובה מראש חג פסח שמח

שלום, בד"כ לא אמורה להיות השפעה על בדיקות הדם בעת נטילת התרופה. אבל יש תופעת לוואי נדירה (שמופיעה 1-10 משתמשים מתוך 10,000) הינה הפרעה בתפקוד הכבדי והשפעה על בדיקות הדם.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי