שילוב תרופתי תודה מראש

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

14/04/2016 | 16:49 | מאת: יצחק ג

אמי בת 86 מקבלת את התרופות הבאות כבר זמן רב. מתלוננת מדי פעם על צרבות לאחר נטילתם או כאבי בטן . לא ברור מה ואם משהו מהכדורים גורם לכך. אשמח אם תוכלו לעזור .  בוקר: ויטמין די 400, טריטייס 2.5, סרוקסט 20, פרייזולין, דיזודיאזיד חצי כדור, לנטון ערב : ויטמין די 400, לנטון , פרייזולין, טריטייס 2.5 לילה : בונדורמין , פריזיום 10 האם יש פה שילוב בעייתי כלשהו?  תודה רבה !

שלום, השילובים שאת נוטלת אכן מקובלים, אבל יש לשים לב לשילוב של פריזיום יחד עם פרייזולין שאכן השילוב הזה מחייב זהירות וניטור תופעות לוואי כמו ישנוניות, דיכוי במערכת העצבים, ונשימה. יש לנסות לקחת את התרופות עם אוכל על מנת להקל על תופעות הלוואי (כאבי בטן), ולקחת את הלנטון לפני האוכל (30 דק').

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי