כאבי תופת פריצת דיסק צוארי

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

04/04/2016 | 18:43 | מאת: שרון

לפני כ6 שבועות החלו לי כאבים בכתף שהתפשטו ליד ואני סובלת כמעט לאורך כל ביממה ובעיקר בערב ובלילה מכאב עצבי מטורף שאין ממנו מנוחה. ניסיתי כבר את כל נוגדי הדלקות וחלק מהאופיאדים כולל מדבקת פנטה 50. עברתי הזרקה תחת שיקוף לשורש העצב ולכתף וכלום לא עוזר. רופא המשפחה רשם לי ליריקה 50 ג פעמיים ביום אבל אני מבינה שהמינון לא מספיק. אני נוטלת את התרופה מזה 5 ימים בינתיים בלי הקלה (כמובן שבנוסף לבית מרקחת שלם) אני לא יודעת איך להמשיך ליטול את התרופה ולעלות במינון. כרגע יש לי קופסא של 50 בלבד. אשמח גם לקבל עצה מה לקחת בנוסף עד שישפיע. תודה

שלום, האפקט שמתקבל מטיפול בליריקה הינו לאחר מספר שבועות ולא לאחר מספר ימים. ולכן יש לפנות לרופא אחרי שבועיים בערך אם לא מתחילה השפעה מטיבה על מנת לשקול העלאת מינון.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי