שאלה על תוסף תזונה - 5 HTP

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

29/03/2016 | 04:40 | מאת: יינון

שלום, הבנתי שזה תוסף שמיועד לדיכאון וראיתי שההוראות הן לקחת אותו לפני השינה - האם הוא עדיין ייפעל במשך היום למחרת וגורם להרגשה טובה במשך היום ? והאם לוקח שבועות עד שמרגישים השפעה שלו (כמו בתרופות פסיכיאטריות) ? תודה מראש,

שלום, קודם אין לשלב מתן של התוסף הזה עם תרופות אחרות לטיפול בדיכאון. התוסף הז כמו שנאמר נלקח לפי השינה. ובד"כ רוב התרופות שמשפיעות על דיכאון כולל תוספים לוקח להן זמן עד לאפקט מקסימאלי. ולכן יש להיוועץ עם הרופא המטפל בעת ומשתמשים.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי