ויפאקס והפרשת חלב מהשדיים

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

27/03/2016 | 14:57 | מאת: אירה

שלום רב, אני בת 33 לידה לפני שנתיים. מטופלת בויפאקסXR 300 מג ליום+ אלפרוקס 1 מג פעמיים ביום. מהיום בבוקר הפרשת חלב מהשדיים בלחיצה. לפני חצי שנה בדיקת דם לפרולאקטין עקב אותה בעיה - תקין- 175. ניגשתי לרופאת משפחה שהסבירה לי שתופעה כזו קיימת בויפאקס והמליצה להפסיק אותה בהדרגה ולעבור לכדורים אחרים. חשוב לציין שזה כבר קרה לי פעמיים, שפעם אחד זה היה בגלל ריספונד שאותו אני כבר לא לוקחת. מכוון שאני סובלת מחרדות קשות ואחרי קריאה מרובה באינטרנט, הבנתי שקיימים גידולי מוח אשר גם כן גורמים לתופעה כזו. מאז אני בלחץ מטורף, לא מבסיקה לבכות. רופאת המשפחה אמרה שאין צורך לחזור על בדיקת פרולאקין כי הרמה הייתה מאוד נמוכה בבדיקה הקודמת. אשמח לקבל הסבר על ויפאקס והפרשות חלב. תודה רבה, אירה

שלום, ויפקס עלולה לגרום לייצור חריג של חלב,ולכן אפשר לשקול החלפה טיפולית בהתייעצות עם הרופא המטפל.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי