השפעת קלקולי קיבה על יעילות תרופות.

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

24/03/2016 | 05:27 | מאת: מישהי

שלום רב, אני סובלת ממעי רגיז ומיציאות מרובות ומימיות. רציתי לדעת האם במצב כזה הגוף אכן סופג תרופות כרוניות הניטלות מידי יום? כלומר- האם החומר התרופתי קשור למערכת העיכול ויוצא עם ההתרוקנות, או שהוא נספג בדם ולא יוצא עם הפסולת של הגוף? אני נוטלת את התרופה "לוסטרל" ממשפחת ה-SSRI, ורציתי לדעת עד כמה היא אכן נקלטת בגוף במצב כזה? תודה מראש.

שלום, לא אמורה להיות בעיה, כי השימוש בלוסטרל הינו כתרופה עיקרית או כתרופה תומכת גם בטיפול בבעיות פיזיולוגיות כגון כאבי ראש, פיברומיאלגיה, ומעי רגיז

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי