טיפול באוגמנטין

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

21/03/2016 | 13:40 | מאת: דנה

שלום יש לי דלקת קשה בשן טוחנת ורופא שיניים השיניים אמר לי לקחת אוגמנטין 875 פעמיים ביום סיימתי קופסה שלמה (כלומר 14 כדורים) ואני ממשיכה עם קופסה שנייה לעוד שבעה ימים האם זה יכול לגרום לנזק בגוף? ואיזה נזק יכול לגרום?

שלום, הטיפול באוגמנטין מחייב השלמת הטיפול עד לסוף הקורס הטיפולי, ולכן אם הרופא רשם לך ל-14 ימים אז יש להשלים עד הסוף. ואין לקחת מעבר לזה. כל עוד שהשימוש מושכל ולטווח הרצוי אין חשש מהטיפול.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי