דיספטיל

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

13/02/2016 | 21:32 | מאת: שירה

שלום רב! התחלתי לקחת דיספטיל פורטה לפני יומיים מכיוון שיש לי ברונכיט. השאלה שלי היא האם יש לתרופה הזו תופעות לוואי כגון בחילות, חוסר תיאבון וכאבי בטן והאם זה נורמלי או שצריך אולי להפסיק את השימוש בה או להחליף אותה באחת אחרת? תודה רבה!

שלום, תופעות לוואי שכיחות של הטיפול הינן בחילות, הקאות, חוסר תיאבון, שלא מצריכות הפסקת שימוש בתרופה. ניתן ליטול את התרופה עם אוכל או משקה, ייתכן שזה יעזור למנוע בחילות ושלשולים שעלולים להופיע כתוצאה מטיפול בתרופה.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי