האם מותר לקחת את כל הכדורים יחד?

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

04/02/2016 | 00:29 | מאת: גילי

המינון הרפואי שלי (עקב דיכאון). 200 למיקטל + 100 סרנדה- בבת אחת בבוקר. ו 200 למיקטל נוספים בלילה. אני רוצה לקחת בבוקר יחד עם 2 הכדורים הנ"ל. גם אומגה 3 (המקסימלי), ואצידופוליס (המקסימלי). האם אפשרי את כל 4 הכדורים בבת אחת בבוקר? האם חובה ארוחה לפני ארבעת הכדורים או שמספיק גם משהו קטן (פרוסת גבינה אחת)? תודה רבה

שלום, אין מניעה בנטילת ארבעת הכדורים בבוקר יש לשים לב שהשילוב של למיקטל יחד עם סרנדה עלול להעלות ריכוז של למיקטל, ולכן יש לעקוב אחרי רמות למיקטל או לשים לב להעלייה ברמות אשר יכולה להפיע עליך ואז יש תחושה של עייפות, חולשה, ירידה בהכרה, ישנוניות.

13/02/2016 | 22:50 | מאת: גילי

האם מספיק רק עגבניית שרי בבוקר יחד עם כל 4 הכדורים האלו? או שחובה שהאומגה 3 והאצידופוליס יהיו עם ארוחה ממש?

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי