שאלה בנוגע לכדורים שהתחממו

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

31/01/2016 | 22:19 | מאת: טליה

שלום רב, אני נוטלת אלטרולט במינון של 30 מילגרם ליום בעקבות כאב עצבי בשן. מבלי משים הנחתי את חבילת הכדורים מול טוסטר-אובן שפעל וכשנגעתי בקופסה ובערכה עצמה הן היו חמימות. עד היום לא נתתי דעתי על כך ועל כן נטלתי במשך כארבע-חמישה ימים את הכדורים הללו (כל יום 3 כאמור). ברצוני לדעת האם בגין התחממות הכדורים יתכן שהמבנה הכימי של הכדור השתנה באופן כזה שעשוי להסב לי נזק כלשהו? אודה על תשובתכם.

שלום, ברגע שמחזיקים כדורים בתנאים אחסון שונים מתנאי אחסון של היצרן יתכן ותהיה השפעה ביציבות התכשיר, כי היצרן בודק ומציין באיזה טמפ' יש לשמור את התכשיר, וכל חריגה מהטווח עלולה להשפיע על יציבות התכשיר. אם השתמש בכדורים ולא חוות סימפטומים או תופעות לוואי אז אין דאגה, אבל אם את מרגישה סימפטומים אז יש לעשות בירור נוסף. אין להשתמש בכדורים האלה שוב.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי