עקיבא סער

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

28/01/2016 | 15:49 | מאת: אתאר

שלום , רציתי לשאול אם התרופות כמו אדיקס ואדוויל ונורופין לא עוזרות בהפחתת כאבי מחזור האם ניקסין יכול לעזור?

שלום, טיפול בעזרת אדיקס ואדוויל ונורפין עוזר בטיפול בכאב מחזור, בנוסף גם אופטלגין (עדיף טיפות) עשוי לעזור, נקסין עשוי לעזור. יש לציין שנטילת גלולות למניעת הריון גורמת להסדרת המחזור החודשי ולהפחתת כאב, ומומלצת מאוד לנשים הסובלות מאוד מכאבי המחזור ולא מתכננות להיכנס להריון, ולכן יש להיוועץ עם הרופא אם הכאב נמשך ולשקול אופציה זו.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי