פטריה בנרתיק שלא עוברת

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

27/01/2016 | 13:40 | מאת: בת אל

שלום , אני בת 27 ויש לי פטריה בנרתיק כבר מעל חודש הכל התחיל שאני חשה כאבים עזים ותחושת אי נוחות במתן השתן ואחריו וגם ללא מתן שתן עשיתי בדיקת שתן יצא שלילי הלכתי לרופאת נשים והיא אמרה שיש לי התחלה של פיטריה ואדמומיות וטיפה נפיחות היא הביאה לי מישחה ונרות וגינאלים של אנטביוטיקה לקחתי אותם ולא עזר לא העביר לגמריי רק המהם את הכאב לפחות לאחר מכן אמרו לי על איגסטן v שהוא גם עם כדורים וגינאלים וגם מישחה השתמשתי בזה ועדין לא עזר אני רוצה לציין שחוץ מכאבים אין לי תסמינים אחרים של פיטריה כגון גרד הפרשות מסויימות וכו' ברצוני לדעת אם יש תרופה אחרת שהפשר לנסות ללא מרשם תודה מראש

שלום, במקרה של חוסר תגובה לטיפולים שקיבלת, אין מה להמליץ על טיפול ללא מרשם, המצב מצריך הפנייה לרופאת נשים על מנת להעריך את המצב מחדש.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי