אביליפיי

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

24/01/2016 | 20:32 | מאת: שושנה

שלום רב הנני סובלת מאו.סי.די וברצוני לעבור טפולי פוריות עד עכשו טופלתי באנפרמיל 300מג וברספרידל 2.5 מג. הרספרידל העלה את הפולקטין דבר הפריע לטפולים. לכן הרופאה החליפה לי אביליפיי 2.5 מג ונתנה לי אסיוול 10 מג עד 30 מג ליום, ההחלפה היא לא קלה גורמת לי לתופעת לוואי חוסר שקט עצבנות טכסים שאלתי כמה זמן אמורים להיות תופעות הלוואי וכמה זמן אמור הכדור להתחיל להשפיע תודה רבה על עזרתכם

שלום, ההשפעה המיטיבה עשויה לארוך מספר ימים עד שבועות. בקשר לתופעות לוואי זה עלול להתרחש בכל שלב, אבל אם יש כבר תופעות לוואי אז עדיף להיוועץ עם הרופא על מנת לשקול טיפול חילופי במקרה הצורך.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי