הבדלי שעות בין תרופות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

19/01/2016 | 19:39 | מאת: עודד

שלום... ברצוני להבין האם הבדלי שעות..בין סוגי כדורים שונים באותו היום מספק או שעדיף לא לקחת באותו היום ?....מדובר על ארקוקסיה וציפרלקס?כמו כן....נאמר לי שציפרילקס אסור להפסיק במכה אחת אלא צריך להוריד במינון לאט לאט.....אז מה עושים שחייבים את ארקוקסיה לדלקת לכמה ימים רצופים וברגע אחד וחייבים להפסיק את הציפרלקס?....דבר אחרון.....רופא משפחה אמר שאין בעיה לקחת יחד את הכדורים אבל רוקח אמר שעדיף לא יחד....למי אני אמור להאמין?

שלום, אם מדובר בקורס טיפולי קצר למשך כמה ימים ניתן לקחת ביחד, אבל יש לנטר סימני דמם ולדווח לרופא בעת הצורך. ניתן גם לדבר עם הרופא לשקול טיפול אחר לכאבים במקרה וצריך.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי