נורמיטן

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

13/01/2016 | 19:51 | מאת: רינה

האם התרופה ממולצת כקו ראדון לטיפול ביתר לחץ דם ניתן לי נורמיטן 50 וכעבור שבוע נווארקס 5 מיליגרם האם לא גורם נזק אני בת 63 עם סיסטיס אינורסוס תודה על ה תשובה כידוע חוסמי בטא לא ממולצים ניום

שלום, לפי ההנחיות האמריקאיות JNC8 שפורסומו בשנת 2014 הטיפול בחוסמי בטא אינו קו ראשון. אבל לפי ההנחיות האירופיות 2013 הטיפול בחוסמי בטא אפשרי כקו ראשון. לטיפול ביתר לחץ דם יש מבחר רחב של טיפולים שמומלצים כקו ראשון כולל: חוסמי ACE, ARBS, THIAZIDE, וחוסמי תעלות סידן.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי