תודה ל מחמוד מחאג'נה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

12/01/2016 | 00:08 | מאת: נירה המשך פיטוסטרולים מ9.1

תודה לך מחמוד.רק רציתי לשאול ברשותך,אם הפיטוסטרולים עם האומגה 3 משפיע על דמומים לאנשים מסויימים ,האם אפשר להשתמש בפיטוסטרולים ללא אומגה 3 ,האם יהיה לזה אותה השפעה על הורדת כולסטרול?המון המון תודה. תבורך!!!

שלום, הפיטוסטרולים לא ידוע שהינו גורם לדימומים. לתוספים האלה אין לנו מספיק מידע עליהם מבחינת מחקרים שהראו תועלת מוכחת כמו שיש לתרופות ולכן לא נוכל לתת המלצה חד משמעית. ניתן להשתמש ולראות לאחר תקופת זמן האם יש השפעה על פרופיל השומנים, תופעות לוואי, ואז לשקול המשך או הפסקת טיפול בתרופה. תמיד יש לשקול שינוי באורח חיים לפני התחלת טיפול פרמקולוגי בתרופות או בתוספים.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי