ציפלקס

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

08/01/2016 | 17:15 | מאת: עודד

שלום... האם ניתן לקחת ציפרלקס עם אנטביוטיקה או עם ארקוקסיה או עם אקמול /אופטלגין?.....האם עדיף אוכל עם הציפרלקס לרפד את הכיבה למנוע נזקים של שנים רבות עם תרופה כזו? ובנוסף הבנתי שאת הציפרלקס צריך לקחת בשעה קבועה....מה קורה אם אקח כל יום בשעה אחרת?( עובד במשמרות שונות פעם ערב פעם בוקר)

שלום, השילוב של ציפרלקס עם אנטיביוטיקות תלוי באיזה סוג של אנטיביוטיקה מדובר, ולכן עדיף לציין את השם של האנטיביוטיקה שאתה נוטל. יש להימנע מנטילת ציפלרקס יחד עם ארקוסיה מכיוון שהשילוב עלול להעלות את הסיכון לדמם. אבל ניתן לקחת במקביל יחד עם אקמול או אופטלגין. ניתן לקחת ציפרלקס יחד עם אוכל.

11/01/2016 | 22:59 | מאת: עודד

התכוונתי אם מותר לקחת באותו יום בהפרשי שעות (נגיד ארקורקסיה בערב ובבוקר או צהרים ציפרילקס)...האם גם אז עדיף שלא יחדיו?

13/01/2016 | 01:49 | מאת: עודד

התכוונתי אם מותר לקחת באותו יום בהפרשי שעות (נגיד ארקורקסיה בערב וציפרלקס בבוקר או צהרים )...האם גם אז עדיף שלא לקחת יחדיו באותו היום?

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי