האם ניתן לשלב סירופ לבולק יחד עם נרות גליצרין

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

08/01/2016 | 01:10 | מאת: דגנית

שלום רב אשמח לעזרה יש לי ילדה בת 3 והיו לה יציאות סדירות של פעמיים ביום כבר שבועיים היא עם עצירות ששמתי פעם אחת נר גליצרין ועכשיו אני נותנת לה נורמלקס 2 כפיות בערב ושילוב של לבולק 5 cc בוקר וערב עברו כבר 48 שעות והילדה סובלת וזה לא עוזר האם ניתן להיעזר בנרות גליצרין

שלום, במצב של עצירות שאינה מגיבה לטיפול שנתת, עדיף לפנות לרופא על מנת לברר את המצב ואין לתת יותר תרופות במיוחד שמדובר בילדה בת 3, בעוד שיש לוודא שהילדה אינה מיובשת. יש לפנות לרופא לבירור נוסף.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי