ויקטוזה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

01/12/2015 | 11:21 | מאת: ד

שלום האם ויקטוזה יכולה לגרום לשינויים קיצוניים במצבי רוח(mood-swing) כי מאז שהתחלתי להזריק אני חווה זאת

שלום, בחיפוש במקורות מידע (Micromedex, Uptodate) נמצא שקיים דווח על מקרים של שינוי במצב הרוח, דיכאון ומחשבות שווא, בתדירות נמוכה. אבל יש לדווח לרופא ולהיוועץ איתו בקשר להמשך טיפול במיוחד אם ימשכו התופעות הנ"ל. מצרף ציטוט של החיפוש : Psychiatric effects: Suicidal behavior, with one case of attempted suicide, has been reported in patients treated for obesity; monitor for new or worsening depression, suicidal thoughts or behavior, or unusual changes in mood or behavior. Discontinue use if suicidal thoughts or behaviors occur. Avoid use in patients with history of suicidal attempts or active suicidal ideation.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי