זאלדיאר

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

17/11/2015 | 00:18 | מאת: יניב

שלום אני סובל מכאב בברך אחת, בשלבי בירור ובדיקות. הכאב יכול להופיע גם בזמן מנוחה מוחלטת והרבה פעמים מפריע לשינה בלילה. קיבלתי מרשם לתרופה זאלדיאר. רציתי לשאול בבקשה מה ההבדל בין זאלדיאר לטרמדקס (שניהם הוצעו לי) האם זאלדיאר פחות חזק מטרמדקס 100 מ"ג? מה יותר טוב מבחינת תופעות לוואי והשפעה על נהיגה? האם התרופות הנ"ל בטוחות לשימוש למי שלוקח באופן קבוע: לוסטרל אספירין במינון מניעתי נבידו (זריקה תלת חודשית) תודה רבה

שלום, זאלדיאר = טרמדקס + אקמול כלומר שתי התרופות מכילות אותו חומר (טרמדול) אבל בזאלדיאר יש תוספת של אקמול (במינון של 325 מ"ג).

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי