אלטרולט

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

04/11/2015 | 16:18 | מאת: Stranger

בהודעה הקודמת שלי (2 הודעות למטה) התייחסת לתרופה אחרת מזו ששאלתי לגביה. השאלה ההיתה לגבי שילוב של אלטרולט עם ציפרלקס. תוכל להתייחס לשילוב הזה? תודה רבה

שלום, סליחה על הבלבול בקשר לשילוב של ציפרלקס עם אלטרולט, השילוב הזה אינו מועדף מכיוון שעלול להאריך מקטע QT בלב (ולכן יש לבצע ECG אם יש צורך בשילוב שתי התרופות), בנוסף להשפעות קרדיווסקולריות אחרות (כמו השפעה על לחץ דם, דופק).אבל במקרה ויש צורך בשילוב ניתן לקחת אבל לנטר סימנים הימודנמיים ו- ECG. המינון המקסימאלי של ציפרקלס תחת השילוב עם אלטרולט הינו 40 מ"ג ליום, ואין לעבור מעבר למינון הזה.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי