אסטו

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

05/11/2015 | 22:06 | מאת: יולי

היי אני נוטלץ את תרופת האסטו כארבעה חודשים עקב חרדה ממשוכת. אגב הוא עושה פלאים. המטפל שלי אמר לי לקחת את זה כל הזמן.. השאלה שלי היא אם אני אקח את התרופה למשך תקופה ארוכה בחיי, אסור לשתות אלכוהול מידי פעם ?? וודקה או וויסקי לצורך העניין האם זה מסוכן ? תודה רבה מעריכה מאוד את העזרה

שלום, יש לדעת שיש להימנע משתיית אלכוהול בזמן הטיפול, כיוון שהוא עלול להגביר את ההשפעה המדכאת של התרופה על מערכת העצבים המרכזית. במידה ואת מחליטה ליטול את התרופה מידי פעם אז יש לדעת שהשילוב מגביר את הסיכון להשפעה מדכאת כמו ישנוניות וחוסר ריכוז, ולפעמים אי שקט ולכן יש לקחת בחשבון תסמינים אלה . ולכן ההעדפה שאין ליטול יחד עם אלכוהול.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי