צרידות ובעיות גרון

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

29/10/2015 | 22:17 | מאת: שלום אני טוהר בת 16 וחצי

בשבועיים האחרונים אני סובלת מצרידות נוראית שבאה והולכת, הצרידות לא באה מצעקות או הרמת קול מיוחדת באותה התקופה שהתחילה לי הצרידות הייתי נמצאת במצב של לחץ מסיבה מסויימת האם יכול להיות שזו הבעיה?, ואם כן מדוע זה לא עובר כי הלחץ נגמר?

שלום, צרידות יכולה להתרחש בדרך כלל על ידי זיהום ויראלי המשפיע על דרכי הנשימה. גורמים נוספים לכך עשויים להיות בעיות במערכת העיכול כמו ריפלוקס חומצתי העולה מהקיבה אל עבר הושט (צינור הבליעה), עישון ממושך, צריכת משקאות המכילים קפאין או אלכוהול, שימוש יתר במיתר הקול, אלרגיות, שאיפת חומרים רעילים ושיעול. לכן יש לפנות לרופא על מנת לשלול זיהום ויראלי או חיידקי.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי