תרופות פריון במקרר ביתי

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

26/10/2015 | 10:53 | מאת: שלי

שלום, לפני 10 חודשים רכשתי תרופות פריון - מנופור מולטידוז ואוביטרל. מסיבות שונות לא התחלתי בטיפולי פוריות עד לשבוע זה, והתרופות נשמרו במקרר הביתי. התרופות בתוקף עד סוף שנת 2016, אך אני תוהה האם ניתן להשתמש בהן אחרי שהיו זמן רב כל כך במקרר ביתי? תודה!

שלום, יש לבדוק האם הטמפרטורה במקרר הינה בטווח של 2-8 מעלות צילסיוס, ואז ניתן להשתמש והיציבות של המזריקים לא נפגעה. יש לציין שיש לשמור את המזריקים באריזה המקורית על מנת להגן מאור.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי