השפעת תרופות נגד סכרת על דרכי המרה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

29/10/2015 | 08:03 | מאת: נעמי

בעלי נוטל אמריל מזה זמן רב, ומזה כמה חודשים - גם ג'נואט. לאחרונה חזרה ותקפה אותו דלקת בדרכי המרה. זאת אחרי: אבנים בדרכי המרה שהוצאו בניתוחים, כריתת כיס המרה, והרחבה של חיבור צינור המרה אל המעי. האם יכול להיות קשר כלשהו בין התרופות לבין הדלקת? הוא נוטל גם ליפיטור 10מג, ורמיפריל פלוס. אודה על מחשבותיכם. יומטוב, נעמי רז

שלום, מבדיקה במקורות מידע שונים לא נמצא קשר מוכח בין התרופות שציינת לבין דלקת בכיס מרה.

03/11/2015 | 14:00 | מאת: נעמי

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי