וואבן או Vivinox או בונדרומין

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

27/10/2015 | 12:45 | מאת: אני

רציתי לברר מה מבין שלושת התרופות האלו הכי פחות בעייתי (מבחינת תופעות לוואי בלתי רצויות - כמו התמכרות, בעיות זיכרון ועוד ועוד)לנטילה לטוח ארוך ממש? תודה!

שלום, שימוש בבונדורמין או vaben אשר שייכים לאותה קבוצה טיפולית פרמקולוגית נועד לתקופות קצרות בלבד. שימוש ממושך בתרופות מהמשפחה הזו עלול לגרום לכך שהשפעת התרופה תפחת. ולכן לדעתי יש לפנות לרופא על מנת לשקול טיפול התנהגותי לפני מתן תרופות מהמשפחה הזו, כי טיפולים כאלה לא יתאימו לשימוש ארוך זמן. בנוסף יש לדעת שבעת שימוש בתרופות האלה אין להפסיק את השימוש בהן באופן פתאומי, כי הפסקה כזו עלולה לגרום לסימני גמילה והחמרה בנדודי שינה שהיו מקודם.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי