voltaren

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

25/10/2015 | 22:36 | מאת: פלורה

שלום אני סובלת משחיקת סחוס בשני ברכיים מה יותר עדיף להפחתת כאב(ופחות מזיק): וולטרן כדור 100מג או וולטרן אמולגל 12.5מג או וולטרן אמולגל 75/3מג

שלום, שלושת התרופות מכילות אותו חומר פעיל שנקרא DICLOFENAC ולכן זה בעצם אותו טיפול אבל מה ששונה זה צורת המתן (כדור דרך הפה, או משחה, או ג'ל). במקרה של שחיקת סחוס משתמשים בתרופות האלה בזמן כאב מתפרץ אבל יש לפנות לראומטולוג על מנת לבחור טיפול מתאים שישנה את מהלך המחלה ויעצור את התקדמותה ולא לטפל רק בסימפטומים(כאב).

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי