מועדי נטילת תרופות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

21/10/2015 | 14:55 | מאת: נטע

אני נוטלת את התרופות הכרוניות הבאות: קארדילוק, לוסרדקס, פלאביקס, סטאטור, ותוספים כמו ויטמין D, סידן ולפעמים גם ויטמינים קומפלקס. בנוסף, אופטלגין כמעט על בסיס יומי. לוסרדקס התחלתי לקחת רק לפני שנתיים לסייע (ובהצלחה) בהורדת ל"ד וכנראה גם משום ה- Dyastolic Disfunction שאובחנתי בו אז. את הקארדילוק והלוסדרקס אני נוטלת יחד, דבר ראשון בבוקר. הלוסרדקס גורם לי סחרחורת וחולשה, למרות שעברתי ל-25 מ-50 בעצת רופאת המשפחה שלי. ושאלתי: האם יש מניעה כלשהי להמשיך לקחת קארדילוק בבוקר ולהעביר את הלוסארדקס לפני השינה, יחד עם הסטאטור? אודה על תשובתכם.

שלום, אין מניעה בנטילת לוסרדקס לפני השינה במיוחד אם את מדווחת על חולשה וסחרחורת. בכל מקרה יש לפנות לרופא על מנת להעריך את הטיפול התרופתי מחדש ולשלול מקרים של תת לחץ דם.

29/10/2015 | 09:35 | מאת: נטע

14/11/2015 | 06:40 | מאת: נטע

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי