תופעת לוואי של כדור נגד לחץ דם

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

14/09/2015 | 09:38 | מאת: צופית

שלום, אמא שלי, אשה כבת 80, מקבלת על בסיס קבוע כדור נגד דופק מהיר מסוג cardioloc 2mg, לפני 4 ימים החליפו לה את הכדור ל Bisoprolol fumarate inovamed 2.5mg והיא החלה להרגיש רע, דופק נמוך מאוד (40), לחץ דם תקין (היא מקבלת במקביל ramipril 2.5mg נגד לחץ דם). האם התרופה שכתוב שהיא מיועדת לאי ספיקת לב אכן מתאימה להיות חלופה ל cardioloc?

שלום, Cardiloc 2.5mg = Bisoprolol 2.5mg מדובר שתי תרופות עם אותו חומר פעיל, אבל עם שמות שונים. בקשר לדופק הנמוך יש להיוועץ עם הרופא המטפל בשאלה להפחית את המינון של cardiloc/Bisoprolol

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי