טרזודיל

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

13/09/2015 | 05:34 | מאת: מיקו

שלום. הייתי אצל הרופא משפחה והוא אמר לי שאני סובל מחרדות , בנוסף לכך אני סובל מדיכאון לפעמים עצבים וקושי להירדם בלילה. הייתי לוקח גראס כדי להעביר את הדיכאון וכדי לישון טוב בלילה, אבל לאחרונה התגברו החרדות ואני מנסה להיגמל לבד מהגראס. בינתיים אני לא משתמש כיומיים וקשה לי מאוד להירדם. בעבר לפני שנה טופלתי בפלוטין 20/40 מ"ג, דפלפט 1000 מ"ג, טרזודיל 100/200 מ"ג.והפסקתי אותם על דעת עצמי.ונשאר לי קופסה אחת השאלה אם אני יכול לקחת את הטרזודיל לטיפול בשינה ובחרדות בלי ידיעת הפסיכיאטרית שלי (כי היא בחופשה), ואם כן איך להתחיל ובאיזה מינון,והאם יש תגובה לא טובה אם אקח גראס יחד עם הכדור. יש להזכיר שהפסיכיאטרית אמרה לי לקחת שוב פלוטין 20 מ"ג ופרוטיאזין 25 מ"ג ,והפרוטיאזין לא עשה לי טוב אחרי יום אז הפסקתי . כרגע אני לא לוקח כלום חוץ מלפעמים קלמנרבין לשינה והרגעה ללא מרשם רופא . הייתי שמח לתשובה הכי מהירה שאפשר. תודה.

שלום, יש לציין שחשוב מאוד לא להפסיק את הטיפול הנ"ל על דעת עצמך, כי לטיפול עצמו יש סימני גמילה בעת הפסקה מיידית שעלול להחמיר את המצב. יש לפנות לרופא משפחה ולצרף את היעוץ של הפסיכיאטר או להפנות לרופא פסיכיאטר אחר בקופה.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי