האם אורסוליט מתנגש עם רבולייד?

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

02/09/2015 | 16:53 | מאת: מיקה

שלום רב, אני מקבלת טיפול ברבולייד, ולאחרונה רשמו לי גם אורסולייט (פעמיים ביום) ככל שאני יודעת, אסור לקחת רבולייד עם מוצרי חלב, ובעלון לצרכן כתוב באורסולייט שהוא מכיל לקטוז. האם השניים "מתנגשים"?

שלום, לפי חיפוש במאגרי מידע שונים לא צפויה להיות התנגשות בין שתי התרופות.

06/09/2015 | 16:14 | מאת: מיקה

תודה על התשובה. לרבולייד צמודה אזהרה שאסור לקחת אותו בקרבת 4 שעות לפני ואחרי חלב. ובאורסוליט יש לקטוז (מן הסתם - המקור הוא חלב), ולכן חששתי שהן מתנגשות.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי