אזניל 200 תרחיף

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

29/08/2015 | 15:03 | מאת: קטי

שלום רב הילדה שלי בת שנה וארבע חודשיים סובלת מדלקת אוזניים ווירוס נשימתי היא קיבלה מוקסיפן שלושה פעמיים ביום ...היום הרופא החליף לה לאזניל 200 . מינון של 2.5 רציתי לדעת עם המינון הזה נכון בשבילה והוא נתן לה לחמישה ימים ..אשמח לתשובה תודה

שלום, המינון בילדים הינו 10 מ"ג/לק"ג פעם ביום (מינון מקסימאלי 500 מ"ג/יום) ביום הראשון, ובהמשך (בארבעת הימים הבאים) 5 מ"ג/לק"ג פעם ביום (מינון מקסימאלי 250 מ"ג/יום). את לא ציינת את המשקל של הילדה, ומה יחדיות המדידה של 2.5 ??? בהנחה שהתרחיף שיש לך (200 מ"ג/5 מ"ל) ואם הכוונה שלך 2.5 מ"ל אז המנה הינה 100 מ"ג, וזה בטווח הרצוי. יש לזכור שבד"כ מינון התרופות בילדים הולך לפי משקל גוף.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי