כדור איבופן

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

30/08/2015 | 11:27 | מאת: סימה

שלום רב- קיבלתי הבוקר כדורי איבופן 400 לדלקת בעקב חשד לדורבן. נאמר לי לקחת 3 ביום. שאלתי היא האם זו תרופה מתאימה ? ואם לא על מה אתה ממליץ. תודה רבה

שלום, הופעת דורבן ברגל מלווה בד"כ בכאבים וכמו בכל מקרים של כאב, ניתן להשתמש בתרופות לשיכוך כאבים ללא מרשם רופא והפחתת הדלקת, כמו אטופן ואיבופן. אבל חשוב לציין שצריך להיות טיפול בבעיה עצמה ולא רק בכאב, כמו למשל באמצעות שיטות פיזיותרפיות שונות, ניתן לשפר את חוזק הרצועות וגמישותן, ובכך למנוע את הופעת התהליך הדלקתי ולהפחית את הסיכון להחמרת המצב. בנוסף אפשר להשתמש במדרסים עם הגבהה, המקנים תמיכה לעקב ומונעים את החמרת המצב.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי