קלקסן ואנזימי כבד בסוף ההריון

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

29/08/2015 | 05:16 | מאת: מיקי

שלום רב, אני נוטלת קלקסן 40 מג ומתחילה מחר חודש תשיעי הייתי בביקורות במיון מאחר ואנזימי הכבוד כולם היו גבוהים משמעותית ושללו כולסטאזיס ורעלת קראתי עלון תרופות קלקסן והיה כתוב שזה עלול לקרות עם התרופה. האם יש תחליף לקלקסן האם מסוכן להחליף כשאני כבר בסוף? האם זה זמני או שידוע שמסוגל לעשות נזק כבדי? הוא כבר מוסס לי קריש ברחם תחילת הריון קודם והציל לי את ההריון כך שאת העבודה הוא עושה מה האופציות שיש לי? תודה רבה לתשומת הלב. מיקי.

שלום, CLEXANE הינה תרופת הבחירה לטיפול בנשים בהריון,לפי הספרות המקצועית עלייה באנזימי הכבד יכולה להיות תופעת לוואי לטיפול,אך רק עלייה פי 3 מערך הנורמה יכול להצביע על פגיעה כבדית, ובמצב כזה יש לפנות לרופא להערכת מצב.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי