BISOPROLOL FUMARATE INOVAMED 5 MG

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

30/08/2015 | 11:53 | מאת: פרידה

שלום קיבלתי את התרופה הזו במקום תרופה אחרת. אינני זוכרת במקום מה? התוכלו לעזור לי? עושה לי רושם שזו תרופה במקום קרדילוג 5 מ"ג שאני מקבלת. תודה פרידה

שלום CARDIOLOC מכיל את אותו חומר פעיל כמו ה- BISOPROLOL FUMARATE , כלומר אלה שתי תרופות גנריות לכן ניתן להחליף בין שתי התרופות.

18/10/2016 | 18:49 | מאת: מאיר

ניתן לי חצי כדור וזודיף 10 לטיפול בלחץ דם בנוסף לכדור טריטייס 2.50 . אני נוטל אותו 5 ימים ונראה שעושה לי תגובה של אי שקט האם זה יכולה להיות תופעת לוואי של הכדור ? כמה זמן לוקח לבדוק אם הוא יעיל ? הרופא המטפל המליץ במידת הצורך ב Bisoprolol האם יש לו יתרונות ?

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי