ליחה שאינה יוצת וחונקת

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

24/08/2015 | 18:15 | מאת: מלכה

שלום רב לפני 3 שבועות היה לי שיעול עם ליחה מרובה וירוקה, הרופא אמר לי שזה דלקת בדרכי הנשימה קיבלתי זינת ורוליד ואנהלציות עם ונטולין, לאחר שסיימתי אנטיביוטיקה לא היה שיפור במצב עשו לי צילום ריאות ובדקו אם יש לי אסטמה והכל תקין, אבל אני עדיין נחנקת מהליחה נוצר מצב שאני לא מצליחה להוציא אותה והיא חונקת אותי עד למצב שאין לי אוויר אני ישנה כבר חודש בישיבה, למרות שקיבלתי מכייחים זה עושה לי יותר גרוע, יש לציין שהליחה עכשיו היא לבנה ומאוד צמיגית, לאיזה רופא אני צריכה לפנות, אני כבר מיואשת, האם יש משהו לייבש את הליחה במקום להתאמץ להוציא אותה החוצה?

שלום, צבע הליחה עשוי להצביע על סוג הזיהום, וגם תגובה לטיפול. ליחה בצבע לבן הינה סימן ברוב המקרים לכך שאין זיהום חיידקי. בנוסף לכך, ליחה ושיעול יכולים להמשך עד שישה שבועות או יותר לאחר דלקת בדרכי הנשימה שנרכשת בקהילה. יש צורך לציין איזה מכייחים השתמשת קודם כדי שנוכל להציע לך טיפול חילופי שיכול לעזור לך. יש צורך בלפנות לרופא במצב ויש החמרה בתדירות השיעול, ושינוי בצבע הליחה.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי