תפעול מכשיר

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

21/08/2015 | 23:03 | מאת: אלירן

שלום, יש לי שאלה טכנית בנושא משאף qvar100 במידה ומרימים ומורידים כמה פעמים את הצופציק האדום משתחררות כמה מנות או רק מנה אחת בלי קשר לכמה פעמים שהרמנו והורדנו? הכוונה האם יש חשש למנת יתר במקרה שציינתי. מקוה שהסברתי את עצמי נכון. תודה אלירן

אלירן שלום, אין חשש למנת יתר במידה ומרימים ומורידים את הניצרה יותר מפעם אחת. בכל אופן, נמליץ להרים את הניצרה פעם אחת לפני השאיפה, ולהורידה בסיום, כפי שמתואר בהוראות בעלון לצרכן. בברכה, מחמוד

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי