שילו תרופות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

17/08/2015 | 20:33 | מאת: שולה

שלום! בת 75 סובלת 3 שבועות מכאב בטן ,עושה בירורים אך לא מצאו כלום פרט לגסטריטיס קלה שלא מסבירה את הכאב בכל הבטן רופאת משפחה נתנה לי מודל(אני בקשתי משהו להרגעה) האם זה באמת מתאים במקרה שלי ?והאם אפשר לקחת בנוסף וואבן לפני ניתוח קטרקט?ביחד עם המודל. האם מתמכרים למודל? תודה

שלום, שימוש במודל לטיפול בהרגעה שנובעת ממצב רפואי הינו מקובל. השילוב של וואבן יחד עם מודל לא רצוי, מכיוון שמתקבל אפקט סדיטיבי מוגבר כולל ישנוניות, דיכוי מערכת עצבים ועוד תופעות לוואי בלתי רצויות. בקשר להתמכרות למודל אין התייחסות מיוחדת במאגרי המידע השונים.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי